DAGBOG + ØVELSESBOG + MEDITATION

Introduktion til hvad Daily Healing værktøjerne er, hvordan de bruges og hvad de kan gøre for dig af Helene Philipsen.

 

!! UDSOLGT !!

Daily Healing  Food Freedom

⭐⭐⭐⭐⭐

Ligenu kan du med rabat bestille - og sikre dig dine eksemplarer - af både et sæt af Daily Healing bøgerne OG min nye meditations workshop mod overspisning og trøstespisning. 

Du modtager dine bøger med posten og meditationen direkte i din indbakke så snart trykkeren leverer dem og lyd-feen er færdig med at pudse mikrofonen.

Nu er du igang med at tage magten fra maden OG gøre noget andet end det du plejer

Pakke pris 495,- (spar 35%)
(inkl. fragt for for bøgerne i Danmark)

BESTIL MIN PAKKE NU

NYHED

Daily Healing - en dagbog

Dette er dagbogen til dig der oplever at maden fylder for meget i livet.

I dagbogen noterer du de forskellige følelser og tilstande du oplever dagligt. Eller så tit som du nu har lyst og brug for.

Forskellen på denne og andre dagbøger er, at jeg allerede har fortrykt de vigtigste følelser og tilstande du kan have opmærksomhed på, da jeg gennem mit arbejde ved hvor vores blinde vinkler typisk gemmer sig.

Denne dagbog er dit daglige værktøj til bevidsthed og mulighed for den altafgørende FORSTÅELSE for hvad der udløser din spisning, din overlevelsesestrategi - fordi du kan kigge tilbage og se på mønstrene imellem hvordan dine dage har været og hvad det har haft af konsekvenser for dit følelsesmæssige stress niveau, din livskvalitet og dine beslutninger.

 

NYHED

Daily Healing - en bog med øvelser

En bog med øvelser til dig der har brug for at kigge indad så maden slipper sit tag.

Vi starter nedefra og op - med at kigge på virkeligheden som den ser ud i dag - så du får mulighed for at gøre noget nyt istedet for at  være styret af skammen over din spisning og måske din vægt.

I øvelsesbogen er der både tekster, spørgsmål og opgaver som stille og roligt guider og hjælper dig ind i den udvikling du ønsker.

Denne bog er dit daglige værktøj til bevidsthed og mulighed for den altafgørende FORSTÅELSE for hvad der gør at din spisning pt. ser ud som den gør - og nøglen til at øve dig i en ny måde at være i livet på som ikke indeholder overspisning.

NYHED

Food Freedom
Meditations Serie

Denne meditations serie er til dig der trænger til en dejlig måde at blive guidet ind i vigtige reflektioner på.

En positiv stemme til at minde dig om hvad der er virkeligt og hvad der er din indre-kritiker. 

Sammen holder vi benene på jorden og letter hjertet så den gamle skam ikke får lov til at tage over og fortælle dig at du er "forkert". 

Meditationen arbejder med de løsninger der gør at du holder op med at overspise og istedet øver dig på at være selvkærlig - du kan ikke hade dig til en vægt eller en krop du elsker

Indeholder følgende meditationer:

Del 1 - Ære & Nære
Varighed 14 min.

Del 2 - Cravings
Varighed 12 min.

Del 3 - Kunsten at Spise
Varighed 9 min.

Del 4 - Slip Sorgen
Varighed 20 min.

Del 5 - Modstand på at meditere
Varighed 12 min.

Forårs Tilbud Pris 230,-

Pris 320,-
(leveres på mail)

BESTIL NU

DAILY HEALING

af Overspisning, Trøstespisning og et problematisk forhold til spisning, krop, vægt og følelser

...okay, eftersom du sidder og læser med lige nu, så er det mit gæt at du enten kender følelsen af at maden fylder for meget i livet - eller at du er nysgerrig på hvad det kunne gøre for dig at få mere bevidsthed på dit følelsesliv i hverdagen...

Ligegyldigt hvad - så er du hjertelig velkommen her  Dette er værktøjerne til dig der gerne vil være i livet på en måde.

For at blive i stand til at ændre vores virkelighed, på den langtidsholdbare måde, er første skridt at vi bliver bevidste om hvad det egentlig er der foregår for lige netop dig.

Hvordan ser dit daglige følelsesliv ud? Hvilke tilstande eller følelser spænder ben for dig eller er utrygge at være i?

VENT - "Hvorfor skal jeg kigge på mine følelser når det nu er maden der fylder for meget?"

Det handler ikke om mad, shopping, triatlon, alkohol eller hvad vi nu måtte have valgt som vores foretrukne metode at dulme på. Det handler heller ikke om viljestyrke eller om "ikke at kunne tage sig sammen". HELDIGVIS!

Maden (som er vores hovedfokus) har på et tidspunkt indtaget en rolle i dit liv, som noget der hjælper dig med at håndtere livet, følelser og udfordringer. Altså er maden blevet din løsning på et helt andet problem.

Og det er selvfølgelig i DET problem nøglen ligger. Det er det vi gerne vil forstå og løse, så du ikke længere har brug for maden som støtte, trøst, belønning eller straf.

Så du kan være fri til at vælge... i livet, i maden, i kærligheden 

Kærlige hilsner

Helene

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.