TEMA-DAGE

Offer-Roller >> Åben for alle

Heal ့ Discover ့ Connect

♥  Meditation eller Breathworks ♥ Undervisning ♥ Øvelser ♥ Gruppe ♥

København den 22. August + Århus den 30. August

BOOK DIN PLADS NU

DAGENS TEMA: Offer-Roller

Offerroller og offertilstande er noget alle mennesker oplever. Vi har alle på et eller andet tidspunkt i vores liv tænkt og følt ”Hvor er det synd for mig” og derfra er vi shoppet direkte ind i en offertilstand eller en offerrolle.

Men der er INGEN der har lyst til at opdage at de er havnet i en offerrolle, hvilket betyder at det er de færreste der får brudt med den!

5 hurtige tegn på at du er havnet i en Offer-Rolle:

1. Du føler dig ofte uretfærdigt behandlet.

2. Du har en tendens til at sætte andres behov forud for dine egne.

3. Du ”forventer” som oftest det værste, for at undgå at blive skuffet.

4. Du bruger megen energi på at bekymre dig om hvad andre tænker og mener om dig.

5. Du har et stort behov for anerkendelse og bekræftelse, men har svært ved at tage imod det, når du får det.

Vi er ikke ansvarlige for hvad folk gør ”mod” os, men vi er i den grad ansvarlige for hvordan vi håndterer det og hvordan vi navigerer igennem de forskellige situationer, oplevelser, følelser, tanker og relationer, som vi møder på vores færd gennem livet.

 

🌸 🌸 🌸 🌸 🌸

 

Undervisning

  • Bliv klogere Det er fristende at springe over de problemer, udfordringer og negative følelser i vores personlige liv, vores parforhold eller i vores karriere, som vi synes er tunge og som vi i bund og grund har undgået at se på og forholde os til.
  • Offerrolle vs. Offertilstand Hvad er hvad? ...Og hvad er forskellen?
  • Vi gør op med myterne Der er ingen sammenhæng mellem at være havnet i en offerrolle og det at være svag. Nope. Ingen.
    Offerroller kan være fyldt med styrke og handlekraft. For offerroller handler i bund og grund overhovedet ikke om styrke eller svaghed. Offerroller handler om vores evne til at være i kontakt med os selv følelsesmæssigt.
  • Dit Liv Vi lære at forstå at i vores offerrolle behandler vi ikke os selv som vi fortjener. Vi bruger ikke vores største styrker og potentialer, nemlig vores følelser.
  • De 7 Arketyper Du får en kort oversigt og gennemgang af de arketyper vi arbejder ud, så det forhåbentlig kan give dig et indblik i hvor forskelligt vi udlever offerroller og hvor stor sandsynligheden er for, at du kan genkende dig selv i en af arketyperne. 

 

🌸 🌸 🌸 🌸 🌸

 

Dagens Program:

09:30-10:00 Meditation eller Breathworks

10:00 - 12:00 Undervisning

12:00 - 12:45 Frokost Pause

12:45 - 14:00 Opgave Løsning

14:00 - 16:00 Gruppe

 

🌸 🌸 🌸 🌸 🌸

 

Dette er din unikke mulighed for at deltage på en super spændende gruppe dag LIVE enten her i Light Works på Østerbro eller i Århus.

I trygge rammer og med masser af kærlighed kigger vi nærmere på dagens tema og får bevidsthed på hvad der spænder ben for os. I gruppe sessionen får vi den magi der sker når har vi genkendelse, støtte og fællesskab med andre der har det som vi selv.

KOM, vær med og deal med hvad der end måtte komme op hos lige netop dig ♥

PRIS kun 410,- pr. dejlige deltager for hele dagen.


København den 22. August

Århus den 30. August* Prisen inkluderer også vand, the, kaffe og frugt. Frokost tager du selv med eller finder på et af de mange dejlige steder i nærheden.

** Medbring kuglepen/blyant og notesbog.

JA - JEG VIL MED

Bliv Inspireret og Guidet af det Bedste Team - Dedikeret til din Udvikling!

Helene Philipsen

Helene's motto er "Kærlig Ærlighed" og hendes ekspertise ligger i at guide kvinder verden over ud af begrænsende overbevisninger, misbrugsmønstre og medafhængige følelsestilstande.

Én af hendes store passioner er udbrede kendskabet til Overspisning og dets underliggende årsager - og at hjælpe enhver der kæmper med skammen og de følelsesmæssige og fysiske konsekvenser den bærer med sig.

Helene har uddannelser indenfor Psykologi, Mentoring og Addiction Recovery.

Signe Neslein

Signe er EQ Mentor med sort bælte i afvikling af offerroller og offertilstande. Signe har igennem de sidste 15 år været iværksætter inden for bl.a. reklamebranchen og rejsebranchen. De sidste 8 år har hun udelukkende beskæftiget sig med personlig udvikling med privatpersoner, teams og virksomheder.

Signe har specialiseret sig i offerroller og offertilstande og ved hvad der skal til for at bryde med og afvikle offerroller og offertilstande. Signe er uddannet indenfor NLP, Gestaltterapi, Emotions fokuseret terapi, følelsesmæssig intelligens og mindfulness.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.