Real Self Love Days i København 

>> FULDT BOOKET <<
Den 22. + 23. Juni

့ Et Unikt Event om Selvkærlighed ့

Afholdt af to eksperter inde for personlig transformation

Dr. Andrea Pennington

Efter at havde levet det meste af sit liv med depression og angst, havde Andrea en spirituel oplevelse der vækkede hende, og viste hende vejen til hvordan hun kunne leve et Autentisk liv.

Efter mange års erfaring med at guide og støtte mennesker i deres individuelle healing process - Rejser Andrea nu verden rundt og underviser i “The Cornerstone process for Real Self Love”.

Dette er en 5 trins guide, der uddybes i hendes bog 'I Love You, Me!' , der lover at styrke dig i din vej til at leve et liv med ubetinget selvaccept, selvtillid og medfølelse.

 

Helene Philipsen

Helene arbejder med kvinder over hele verden der ønsker at nære deres krop, sind og sjæl, men som kæmper med at finde den rette vej.

Med en baggrund inden for psykologi samt Recovery & Life coaching, er Helenes særlige ekspertise at skabe Real Self Love. Hendes kerneområde er at guide og undervise i, hvordan vi heler de dybe rødder der ofte helt ubevidst skaber uønskede emotionelle mønstre.

Hun har dedikeret sit liv til at hjælpe andre, fordi hun vil ønsker at også DU ved at, det er muligt, at leve et liv med selvtillid og kærlighed i en sund krop.

Heal ့ Discover ့ Connect

Gør op med begrænsende overbevisninger, hel dig selv fra tidligere traumatiske oplevelser og skab en ny vision for dig selv. Al sammen i støttende omgivelser fyldt med kærlighed, rummelighed og medfølelse.

Bliv inspireret af det professionelle Team af speakers!

Willow McIntosh

Willow holder en interaktiv session, der skal hjælpe dig, til at turde at kigge indad på følelser af fx. indre skam, og frygt for at realisere et mere autentisk jeg. Han vil udforske et paradoks mange af os forbinder med skrøbelighed, er man svag eller stærk når man er skrøbelig.

Gitte W. Graugaard

Med udgangspunkt i sin egen personlige historie, vil Gitte fortælle om hvordan den selvnærende kærlighed, kan give plads til kreativitet. For Gitte blomstrede denne kreativitet, og blev til en profession da hun besluttede at skrive sin første børnebog.  

Halina Goldstein

Ensomhed er noget vi alle vil opleve i løbet af vores liv. Halina vil dele tre essentielle key points, der vil kunne vende denne ensomhed til en glæde, samt fortælle om hvordan vi på denne måde vil kunne leve et liv med den kærlighed og støtte vi alle stræber efter. 

Anja Steensig

Anja deler sin personlige historie om at hele fra depression, og om at få et nyt formål i sit liv. Hun vil komme med et bud på hvordan du kan finde åndeligheden, der vil guide dig i din rejse mod at leve med Real Self Love.

Dag 1: Opvågning! Lær hvem du virkelig er

Fredag den 22. juni 10:00 - 17:00

Vores to-dages event tager udgangspunkt i “The Cornerstone Process” af Dr. Andrea Pennington. Hver af de fem trin i denne guide, vil hjælpe dig med at skabe et fundament for Real Self Love.

Første trin er Bevidsthed, en øget opmærksomhed på hvem du virkelig er og Accept, en accept af dit auentiske jeg. På vores første dag sammen vil du finde frem til kerneelementer bag dit autentiske jeg. Du vil afdække de tanker, oplevelser og overbevisninger der har holdt dig fra virkelig at være dig selv, og vi vil gøre dig klar til at skabe de nye livsstier du skal træde for at opnå Real Self Love. 

 

Experiential Healing

Bevidsthed Lad os lære dit nye virkelige jeg at kende, og forstå hvorfor/hvordan det falske jeg blev skabt. Du vil finde din spirituelle DNA ved at finde frem til dine kerneværdier, udforske dine naturlige talenter, karaktertræk og personlige styrker. Derudover vil du finde din energitype baseret på de 5 Elements of Chinese Energetics

Accept Lad os slutte fred med fortiden og slippe smerten bag det der allerede er sket, så vi kan bevæge os fremad med ynde. Du vil komme til at forstå forskellen mellem den sunde skam og den syndige skam, tune ind på den helende kraft bag at yde omsorg for dig selv og øve en tilgivelsesmeditation.

Dag 2: Transformation & Trivsel! Elsk den du virkelig er og lev med passion

Lørdag den 23. juni 10:00 - 17:00

På vores anden dag sammen vil du udforske hvordan du kan tage det fulde ansvar for dit liv, så du kan bevæge dig videre uden at føle skam, bebrejdelse eller skyldfølelse. Dit hjerte og din sjæl vil vise dig en ny vision for din fremtid der er inspireret og tilpasset dit autentiske jeg.

 

Experiential Healing

Ansvarlighed Tag ansvar og genfind styrken til at tilgå livets udfordringer med ynde. Skab nogle nye livsstier for dig selv, der vil give dig lov til at leve forbundet med dine værdier, drømme og håb. Vend ensomhed til glæde

Inspireret Handling De inspirerede handlinger. Lav en pagt med dig selv om, at du kun vil handle på de beslutninger der vil tillade dig, at leve forbundet med de værdier der er inspireret af dit autentiske jeg eller din Higher Power.

• Påskønnelse & Taknemmelighed At forblive forbundet til naturen og til dit sande jeg, vil tillade dig at leve et liv fyldt med taknemmelighed og påskønnelse

 

Dette er en unik mulighed for at arbejde direkte sammen med nogle af de førende eksperter inde for Self-Love og personlig transformation. De er dedikeret til at hjælpe dig med at hele dine følelsesmæssige ar, favne dine naturlige talenter samt leve et liv med selvtillid med udgangspunkt i dit autentiske jeg.

The Real Self Love Days

2 dage i selskab med fantastiske speakere .... OG fantastiske mennesker helt som dig - din billet til det hele koster kun 1.400,- DKK

Når Selvkærlighed er vores måde at være i livet på

The Real Self Love Movement er grundlagt af Dr. Andrea Pennington og Helene Philipsen, fordi de brændende ønsker at imødekomme et behov for, at kunne dele støtte, inspiration og vejledning i, at leve autentisk og med ubetinget selv-accept.

Udover at blive en del af vores online fællesskab og resurse bibliotek, vil vi gerne invitere dig til at deltage i vores #RealSelfLove Days rundt om i hele verden. Vores mission er at skabe "et helle", et rum hvor vi alle kan hele, vokse og udtrykke vores autentiske selv, samt tilbyde workshops og aktiviteter designet specielt til, at hjælpe dig skabe et holdbart fundament for ægte selvkærlighed. 

Derudover vil du kunne komme i kontakt med en international gruppe, der er dedikeret til at fejre dine unikke talenter, og ære de nye valg du har skabt for at leve med selvtillid og omsorg for dig selv.

Vil du være en del af vores Real Self-Love Movement?

Her kan du blive en del af Facebook gruppen

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.