KVINDERNE BAG

"Jagten på Lykken"

MØD MARIE-LOUISE

 

Marie-Louise er mest af alt en kvinde, der elsker at se ind i øjnene, på et menneske der lyser op i et aha øjeblik. At se mennesker gå nye veje i livet, de ikke troede var muligt dagen før, det er noget af det mest meningsfulde der findes.

Marie-Louise laver udviklingsforløb for singlekvinder, der ønsker at finde sig selv (igen), inden de går ind i et nyt forhold.

LÆS MERE

 

MØD HELENE

Helene brænder for at udbrede kendskabet til Overspisning og dets underliggende årsager - og for at hjælpe enhver der kæmper med skammen og de følelsesmæssige og fysiske konsekvenser den bærer med sig.

Helene er én af Danmarks eneste eksperter i Overspisning og medafhængighed. Hun rådgiver, støtter og guider kvinder over hele verden i magiske gruppeforløb, 1-til-1 behandling og på workshops. 

LÆS MERE

BAG KULISSERNE

 

GARANTERET

God underholdning og inspiration! Disse samtaler er simpelthen propfyldt med direkte adgang til 23 møg spændende kvinders liv og erfaring.

ADGANG

Brug din telefon, din iPad, din PC eller sågar din MAC... hvis du er sådan én. Det er Marie-Louise f.eks.

EVIGHEDS ADGANG

Hvis du vil have de 23 samtaler leveret uden tidsbegrænsning og med BONUS i form af lydfil som du kan lytte til når det passer dig!

JA TAK !
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.