❣️ BLIV INSPIRERET ❣️

GOODIES

GRATIS meditationer, eGuides & værktøjer til dig

Måske er du nysgerrig, måske har du brug for hjælp. Velkommen til ♥  Der er MANGE gode grunde til at du skal klikke herind... prøv de daglige mantraer eller læs eGuiden om Overspisning. 

WIN-WIN SITUATION

VIDEO & ARTIKLER

Interviews, Podcasts og Artikler om selv-kærlighed og Overspisning.

Lyt, se eller læs med på nogle af de mange interviews Helene har deltaget i. Hver samtale har en "anderledes" vinkel så der er masser af inspiration at hente. Der er både på Engelsk og på dansk.

SE MERE

💛 NYHED 💛

Meditation mod Trøstespisning & Overspisning.

I januar landede både den nye meditations-workshop OG mine mest værdifulde værktøjer nemlig øvelsesbogen og dagbogen til behandling af overspisning og trøstespisning
(og medafhængighed).

SNUP DINE MENS DU KAN

⭐ Web Summits ⭐

Et web summit er en række af interview med 10-30 forskellige spændende speakere. Disse summit er en del af "Jagten på..." serien som Marie-Louise Bregendahl og Helene Philipsen med stor sucess har lavet sammen siden medio 2017.

Jagten på Kærligheden

Kommende Web Summit med Video Interviews om Kærligheden!

Lyt og se med på bla. Eva Andrea, Krista Bella Hulten og i par-samtale Katrine Axholm & Martin Østergaard og få 13 ærlige og dybe video samtaler om kærligheden.

Leveres også som lydfil.

DELTAG

Jagten på Sundheden

Serie af 14 Video Interviews propfyldt med Sundhed, Sandhed og Myter!

Lyt og se med på bla. Umahro Cadogan og Anne Skare Nielsen og få 14 ærlige og dybe video samtaler med nogle af landets mest inspirerende og entreprenante speakere..

Leveres også som lydfil.

DELTAG

Jagten på Lykken

Video samtale serie
23 vildt spændende danske kvinder

Lyt og se med på Danmarks første store Web Summit og få 23 ærlige og dybe video samtaler med nogle af landets mest inspirerende og entreprenante kvinder.

Leveres også som lydfil.

JEG VIL VÆRE MED
Close

50% Færdig

Dejligt du er her... ♥

Udfylder felterne nedenfor så du er sikker på at være listen over dem der får først besked når nye pladser frigives på "Bæredygtig Sundhed".