JAGTEN

SUNDHEDEN

En video-samtale serie af
Marie-Louise Bregendahl & Helene Philipsen.

- hør 14 spændende speakere tale om Sundhed, Sandhed og Myter!
Hvad er sundhed for dem - og hvordan arbejder de med den i hverdagen.

JEG VIL VÆRE MED

HVAD ER SUNDHED EGENTLIG?

(SUND) BEVÆGELSE

Er det vigtigt at være tynd og veltrænet, eller er der andre måder at være i god balance med sin krop på?

I samtale med Anna Bogdanova, Jacob Søndergaard & Dennis Frisch går vi i dybden med hvad sund bevægelse er for dem når det kommer til at leve et godt liv i vores krop - og finde den rette dossering og balance!

(SUND) KOST

Hvad skal der egentlig til for at “leve sundt” rent kostmæssigt?

I samtale med Umahro Cadogan & Nanna Stigel, kigger vi på vigtigheden at dét vi putter i munden - og de fortæller om hvordan du selv kan medvirker til at din kost løfter dig op og giver energi, gør dig rask... eller ligefrem gravid!

(SUND) SJÆL

Hvordan spiller vores tro og oplevelse af universet ind på vores krop og vores mentale sundhed?

I samtale med Nickoline Camille Johansson & Lykke Emilie Postborg, dykker vi dybere ned i hvorfor nogle mennesker tror på noget større end hvad vi lige kan se, og hvad det giver at se verden i dette perspektiv. OG vi taler med futurist Anne Skare Nielsen om sundhed i fremtiden!

(SUND) SPISNING

Hvorfor ender nogle af os med at have et uhensigtsmæssige forhold til mad?

I samtale med Louise Stokholm & Helene Philipsen undersøger vi hvilke omstændigheder der kan bringe destruktiv mad adfærd med sig.

Vi taler blandt andet om Overspisning og Ortoreksi.

(SUND) KÆRLIGHED

Hvad sker der når vi ikke er i kontakt med vores selv-kærlighed, vores seksualitet, og hvilken skabende energi ligger der egentlig i denne del af os?

I samtale med Carina Lyall & Marie-Louise Bregendahl ser vi på nye sider af hvad det vil sige at være i sin feminine / maskuline energi.

(SUND) FAMILIE

Hvad kan vi selv gøre for at skabe stærke familiebånd og raske børn, der vokser sig til ansvarsfulde voksne?

I samtale med Katrine Birk & Nadia Holmgren, taler vi om l hvad der skal til for at du på bedste måde kan støtte dit barn gennem svære perioder i livet. Og have et afbalanceret familie-liv hvor alle trives.

TILMELD DIG JAGTEN PÅ SUNDHEDEN HER

OG FÅ LEVERET ADGANG TIL 14 FRISKE INTERVIEWS DIREKTE I DIN INDBAKKE I DAG!

MELD DIG TIL NU

"Let’s all live inspired lives, and change the world!"

Tony Horton

MØD DINE VÆRTER

Vi er Helene Philipsen og Marie-Louise Bregendahl.

Vores vision med "Jagten på ..."  web summit rækken, er at give enhver der ser/lytter med, muligheden for selv at tage ansvar for deres eget liv, og derved se hvad der bliver muligt at skabe når vi træffer bevidste valg i vores liv.

Vores håb er at disse samtaler, vil skabe ringe i vandet, inspiration og forbindelse - så forandring skabes, ikke kun for dig der ser/lytter med - men også for de mennesker du er i kontakt med i det daglige.

MØD OS HER

MØD DINE SPEAKERE

Har du nogensinde tænkt over hvad sundhed er for dig?

Kunne du have det endnu bedre i din krop, dit sind og din sjæl hvis du justerede et par småting…

Vi har nøje udvalgt 14 kvinder og mænd pga. af deres mod til at gå efter det de brænder for, deres ekspertise indenfor deres fag område og deres visdom i hjertet.

Nogle af disse mænd og kvinder vil tale til dig, nogle vil ikke - du vælger selv hvad du vil tage med videre i dit liv, og hvad du vil lade ligge... lige meget hvilken udfordring du har i dit liv lige nu, som stopper dig i at gå fremad mod din egen sundhed, så er denne her samtale serie til dig.

LÆS MERE OM SPEAKERNE HER
Close

50% Færdig

UDFYLD DINE DETALJER

Indenfor de næste 15 minutter har vores interweb nisser sendt dig en mail med den information du skal bruge for at få det meste ud af denne online video interview serie!