JAGTEN

KÆRLIGHEDEN

JEG VIL VÆRE MED

HVAD ER KÆRLIGHED EGENTLIG?

Hør 14 spændende speakere tale om Kærlighed, selvkærlighed og de (uransagelige) veje, der kan føre os til begge. Video samtale serie af Marie-Louise Bregendahl & Helene Philipsen - med nogle af Danmarks mest inspirerende og dygtige speakere - leveret direkte til dig.

Parforholdskærlighed

Hvordan ser det “rigtige” parforhold ud - og hvem har egentlig bestemt det?

I samtale med Katrine Axholm, Martin Østergaard & Luise Thye-Østergaard kigger vi nærmere på parforholdet anno 2018.

Vi taler om hvad der sker, når vi putter os selv i kasser der definerer vores handlinger, fx. “man gør JO sådan og sådan...”. Hvad sker der  med os, når vi tillader os selv at bryde ud af disse kasser.

Selvkærlighed

Skal du kunne elske dig selv, inden du kan elske / blive elsket af andre?

I samtale med Charlotte Inannah Fruergaard & Krista Bella Hultén kigger vi på hvordan det er muligt at blive i sig selv, når man længes efter kærlighed - eller pludselig skal give den ubetinget til en anden.

Vi taler om rollen som  mor - når man gerne vil være perfekt, og om hvordan du ved at hele dine barndoms sår, også heler dit kærlighedsliv.

Kærlighed til din kvindelighed

Er det vigtigt om du går med eller imod din krops signaler?

I samtale med Laura Grubb ser vi på hvordan vi, ved at stoppe med at undertrykke de naturlige cyklusser vi hele tiden er i, kan få mere overskud og energi i hverdagen. 

Vi taler om den kvindelige cyklus som et “power tool” og om hvorfor vi har så meget modstand på at overgive os til vores kvindelige natur.

Usund kærlighed

Hvad sker der når du erstatter ægte kærlighed - til dig selv eller andre - med “noget der kun ligner”?

I samtale med Helene Phillipsen, Marie-Louise bregendahl & Signe Neslein vil vi se på hvorfor det er så nemt - og tillokkende - at lade sig nøjes med noget der ligner kærlighed, når vi inderst inde godt ved at vi er meget mere værd.

Vi taler om offerrollen som måde at undgå at se sig selv i øjnene på, mad som substitut og kærester som lynafledere.

Livskærlighed

Er det virkelig nødvendigt at kæmpe for, eller gøre sig fortjent til kærlighed?

I samtale med Maria Juhl, Michael Rohde & Eva Andrea undersøger vi hvorfor vi tror det er sandheden at “du skal gøre dig fortjent” før du kan modtage kærlighed.

Vi taler om hvad du selv kan gøre for at få mere flow i dit liv - og hvorfor du nødvendigvis må overgive dig til livet for at opleve kærligheden i fuldt flor. Og hvordan dine drømme er en port til mere selv kærlighed og forståelse.

Enestående kærlighed

Kan man virkelig elske med sig selv - eller kræver det en partner at have et samspil med?

I samtale med Kirk Rønler & Maj Wismann undersøger vi hvad den sexuelle livsenergi betyder for vores oplevelse af kærlighed - og hvad der sker når den ikke får lov at flyde frit.

Vi taler om hvorfor så mange har en følelse af at mangle kærlighed - og hvad denne mangelfølelse gør, når vi skal tiltrække den rigtige partner.

TILMELD DIG JAGTEN PÅ KÆRLIGHEDEN HER

OG FÅ LEVERET ADGANG TIL 14 FRISKE INTERVIEWS DIREKTE I DIN INDBAKKE I DAG!

MELD DIG TIL NU

MØD DINE SPEAKERE

Har du nogensinde tænkt over hvad kærlighed er for dig?

Kunne du have en endnu bedre relation til dig selv, til andre, til din krop hvis du justerede et par småting…

Vi har nøje udvalgt 14 kvinder og mænd pga. af deres mod til at gå efter det de brænder for, deres ekspertise indenfor deres fag område og deres visdom i hjertet.

Nogle af disse mænd og kvinder vil tale til dig, nogle vil ikke - du vælger selv hvad du vil tage med videre i dit liv, og hvad du vil lade ligge... lige meget hvilken udfordring du har i dit liv lige nu, som stopper dig i at gå fremad mod kærlighed - både til dig selv og andre - så er denne her samtale serie til dig.

LÆS MERE OM SPEAKERNE HER

MØD DINE VÆRTER

Vi er Helene Philipsen og Marie-Louise Bregendahl.

Vores vision med "Jagten på... " -web summit- rækken, er at give enhver der ser/lytter med, muligheden for selv at tage ansvar for deres eget liv, og derved se, hvad der bliver muligt at skabe når vi træffer bevidste valg i vores liv.

Vores håb er at disse samtaler, vil skabe ringe i vandet, inspiration og forbindelse - så forandring skabes, ikke kun for dig der ser/lytter med - men også for de mennesker du er i kontakt med i det daglige.

MØD OS HER

TILMELD DIG JAGTEN PÅ KÆRLIGHEDEN HER

OG FÅ LEVERET ADGANG TIL 14 FRISKE INTERVIEWS DIREKTE I DIN INDBAKKE I DAG!

MELD DIG TIL NU
Close

50% Færdig

UDFYLD DINE DETALJER

Indenfor de næste 15 minutter har vores interweb féer sendt dig en mail med den information du skal bruge for at få det meste ud af denne online video interview serie!