JAGTEN PÅ SUNDHEDEN

Hør 14 spændende speakere tale om Sundhed, Sandhed og Myter!

Video samtale serie med nogle af Danmarks mest inspirerende og dygtige speakere, leveret direkte til dig.

Af Marie-Louise Bregendahl & Helene Philipsen

VÆR MED HER

MØD VORES SPEAKERE

Umahro Cadogan

Umahro Cadogan er sundhedens mastermind. Han har den dybe, videnskabelige forståelse, der skal til, så du får al den sundhed, energi og vitalitet, du ønsker og fortjener.

Umahro kan hjælpe dig på rette vej, hvad enten du vil være rask, sundere, top performe fysisk, mentalt og arbejdsmæssigt.

Umahros mission er et hjælpe dig med at få og opnå al den sundhed, glæde, energi, vitalitet og velsmag, du ønsker og fortjener.

Louise Stokholm

Louise er psykoterapeut (MPF) og indehaver af Klinik For Spiseforstyrrelser Hellerup.

Hun koncentrerer her sit arbejde om voksne, der ønsker et naturligt, afbalanceret forhold til mad. En motivation der udspringer af Louises personlige erfaringer med en langvarig spiseforstyrrelse.

Hun tilbyder her forløb individuelt og online, samt kombinerede forløb med klinikkens samarbejdspartnere inden for kostvejledning.

Anna Bogdanova

Anna er personlig træner, coach, underviser og forfatter til bestselleren “Skyhøj forbrænding” og “Veldrejet”.

Som stifter af sundhedsvirksomheden De Uimodståelige beskæftiger hun 31 medarbejdere.

Anna har en unik hjernebaseret tilgang til forandringsprocesser og kropstransformation. Hun har allerede hjulpet over 15.000 kvinder til en stærk, stressfri og mere veldrejet krop og et afslappet og naturligt forhold til mad og træning. Som de holder fast i år efter år.

Jacob Søndergaard

Er uddannet i humanfysiologi, og hans primære kompentence er nysgerrighed, som har ført ham fra alt til at være Kronprinsesse Marys personlige træner, til udvikling af sundhedskonceptet “Sundhedsfabrikken”, der er målrettet store danske virksomheder.

Når Jacob ikke overnatter i det fri, kører mountainbike, eller øver sig i at lære nye ting, rejser han Danmark tynd som foredragsholder.

Helene Philipsen

Trøstespisning og overspisning er langt mere udbredt end vi tror - handler det bare om at "lukke munden og lette røven?" 

Det mener Helene ikke. Hun brænder for at udbrede kendskabet til følelsesmæssig spisning og dens underliggende årsager - og for at hjælpe enhver der kæmper med skammen og de følelsesmæssige og fysiske konsekvenser den bærer med sig.

Lykke Emilie Postborg

Lykke er mentor, medium og lydhealer.

Hun arbejder dagligt med enkelt sessioner og hold. Her underviser hun folk i at overgive sig til deres egen kraft, udvikle deres spirituelle evner og stå i deres eget lys.

Hendes helt særlige kendetegn er at hun bruger sin sangstemme til at forløse og heale folk med.

Nanna Stigel

Er cand. Mag. og ernæringsterapeut (DET) med speciale i kvindesygdomme, hormonelle ubalancer og fertilitet.

Hun er forfatter til bogen “Bliv gravid - sådan styrker du din fertilitet”

Hun har til daglig en travl klientpraksis, holder workshops og fungere som fast underviser på en række uddannelser.

Dennis Frisch

Dennis Frisch er træner og bevægelsessterapeut med en uddannelse i idræt, fysiologi og biomekanik fra Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet.

Med inspiration fra evolutionsbiologien, den menneskelige biomekanik og verdensklasse undervisere kæmper Dennis for et nyt paradigme i moderne bevægelse og sundhed.

Marie-Louise Bregendahl

Er mastercoach og familiecoach, og ekspert i kærlighedsmønstre – især de som forhindre dig i at have det parforhold, du ønsker dig.

Hun er indehaver af RecreateYou hvor hun til dagligt arbejder med single kvinder, hvor hun gennem intensive personlige mentorforløb, online forløb og live gruppe forløb, hjælper kvinde med at rydde op i deres kærlighedsbagage, og skabe det kærlighedsliv de længes efter.

Nickoline Camille

Nickoline Camille er uddannet sygeplejerske men for 7 år siden slog hun op med det "normale" liv og valgte en mere eventyrlig vej.

Hun uddannede sig derfor til Kundalini Yoga lærer.

Hun brænder for at inspirere kvinder til at leve et liv i overensstemmelse med sin ægte essens, og på den måde leve et liv hvor du er tro mod dig selv og tør udleve dine drømme.

Katrine Birk

Katrine er bla. uddannet zoneterapeut og har specialiseret sig i at behandle babyer.

Hun har netop udgivet en app - 'Tryk & Glad' -  med instruktionsvideoer, så det er endnu nemmere for forældre at behandle deres babyer med zoneterapi og akupressur på farten.

Derudover er Katrine stifter og underviser på uddannelsen `Holistisk Energiterapeut´.

Anne Skare Nielsen

Anne er en af Skandinaviens førende fremtidsforskere.

Med sine store interesse og viden indenfor radikal forandring og transformation af tankegang, er hun i høj kurs som foredragsholder og provokatør over hele verden.

Hendes hjerte ligger dog hos de mennesker, der ’kan og vil’: Dem, der tør være passionerede for, hvad de gør – og som ved at hårdt arbejde aldrig går af mode.

Nadia Holmgren

Nadia Holmgren har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi med speciale i familietrivsel og er familiecoach.

Hendes ekspertise ligger indenfor moderne familieliv, børneopdragelse, skilsmisseforebyggelse, udvikling, læring, motivation og personlig ledelse. Især det styrkebaserede forældreskab og parforholdstrivsel har hendes særlige opmærksomhed.

Carina Lyall

Carina Lyall er født i Nord Canada og Forbindelsen til “The Wild” sidder dybt i hende og arbejdet med Earth Medicine har stille og roligt udviklet sig gennem hendes liv.

Carina arbejder i dag med kvinder og hvordan de kan leve bæredygtige liv, inden i og ude i livet. Dette sker gennem naturen, og i arbejdet med vores indre natur – som cyklus, sensualitet og sexualitet.

Hvad er Sundhed for dig?

Vær med og bliv inspireret til at undersøge hvordan du selv forholder dig til sundhed i hverdagen - er det en glæde eller en byrde?

Close

50% Færdig

UDFYLD DINE DETALJER

Indenfor de næste 15 minutter har vores interweb nisser sendt dig en mail med den information du skal bruge for at få det meste ud af denne online video interview serie!