Fylder maden for meget i dit liv?

Det handler om din frihed til at vælge lethed og glæde - og om at lære en ny måde at være i livet på der ikke er centreret omkring mad, vægt og krop!

Intro-Dage

Start her, hvis du vil igang med at ændre dit forhold til mad, krop og vægt!

På disse 2 dage får du essentiel indsigt i hvornår og hvorfor dit forhold til mad gik galt. Hvad den viden kan gøre for dig - og hvad du kan gøre for at ændre det.

(+ værktøjerne til at gøre det ♥)

Vi bruger "Tag Magten fra Maden" metoden.

Varighed: 2 dage

LÆS MERE

Tema-Dage

Hver TEMA-dag går i dybden med et emne - og hver dag du er med, får du et fantastisk indblik i hvilken rolle det spiller for din trivsel.

Hvordan det bremser dig og holder dig fast i gamle mønstre - og hvordan du får fokus på din udvikling, din glæde, din kærlighed og dine relationer!

Emner: Perfektionisme, Offer-roller, Medafhængighed, Ensomhed m.fl.

Varighed: 1 dag

LÆS MERE

 

Heal + Discover + Connect

♥  Undervisning ♥ Øvelser ♥ Gruppe-magi ♥ Meditation ♥ 

 

Mød de fantastiske gæste-undervisere

Du kan godt begynde at glæde dig allerede! Det er nogle pragtfulde kvinder, der har sagt ja til at undervise sammen med mig. Speakerne vil optræde på forskellige tema-dage, og jeg vil løbende annoncere, hvem der underviser, på hvilke dage inde under temadagene.

Helene Philipsen

Helene's motto er "Kærlig Ærlighed" og hendes ekspertise ligger i at guide kvinder verden over ud af begrænsende overbevisninger, misbrugsmønstre og medafhængige følelsestilstande.

Én af hendes store passioner er udbrede kendskabet til Overspisning og dets underliggende årsager - og at hjælpe enhver der kæmper med skammen og de følelsesmæssige og fysiske konsekvenser den bærer med sig.

Helene har uddannelser indenfor Psykologi, Mentoring og Addiction Recovery.

Signe Neslein

Signe er EQ Mentor med sort bælte i afvikling af offerroller og offertilstande. Signe har igennem de sidste 15 år været iværksætter inden for bl.a. reklamebranchen og rejsebranchen. De sidste 8 år har hun udelukkende beskæftiget sig med personlig udvikling med privatpersoner, teams og virksomheder.

Signe har specialiseret sig i offerroller og offertilstande og ved hvad der skal til for at bryde med og afvikle offerroller og offertilstande. Signe er uddannet indenfor NLP, Gestaltterapi, Emotions fokuseret terapi, følelsesmæssig intelligens og mindfulness.

Marie-Louise Bregendahl

Marie-Louise er mastercoach, familiecoach, og ekspert i kærlighedsmønstre – ISÆR dem der forhindrer dig i at have det parforhold, du ønsker dig.

Hun er indehaver af RecreateYou hvor hun til dagligt arbejder med single kvinder.

Igennem intensive personlige mentorforløb, online forløb og live gruppe forløb, hjælper hun kvinde med at rydde op i deres kærlighedsbagage, og skabe det kærlighedsliv de længes efter.

Miriam Veksebo

Miriam har en bachelor i ernæring og sundhed med speciale i den narrative samtaleterapi, sundhedsfremme og kommunikation og er cand. mag. i læring og forandringsprocesser.

En igennem en årrække har Miriam hjulpet en masse mennesker med at få et balanceret og kærligt forhold til egen kost, krop og vægt.

Miriam har selv gået vejen fra kontrolleret spiser til intuitiv spiser, og har genfundet det tillidsfulde, balancerede og kærlige forhold til krop, kost og vægt.

Lykke Bak

Lykke er uddannet coach og master-coach hos MindJuice.

Hun har en fortid i militæret og som personlig træner - og gjorde sig sine erfaring med 15-minutes of fame i programmet "Gift ved Første Blik" på DR1.

Lykke brænder for at hjælpe kvinder med at finde ro fra deres indre negative dialog. Så vi i stedet kan slappe af i vores beslutninger, tage os selv og vores behov seriøst og lære at praktisere den egen-omsorg der giver et sundt selvværd og en oplevelse af en større livskvalitet og ligevægt i vores relationer.

Christina Bendix

Christina er 43 år, mentor, uddannet klinisk diætist (2006) og psykoterapeut-studerende (slut 2019).

Christinas passion er at hjælpe kvinder og unge piger fra hård selvkritik, perfektionisme til øget selvaccept og selvkærlighed.

Christinas mission er at hjælpe kvinder til hoppe ud af det perfekte hamsterhjul, og hun gør op imod perfektionismens ødelæggende "alt eller intet" tilgang til livet.

Christina mener, at den evige jagt på det perfekte glansbillede, ofte er den største forhindring for for at få et lykkeligt liv.

♥ Hvor & Hvornår? ♥ 

Intro-Dage

Sted: København & Jylland

Varighed: 2 dage

Pris: 1.400,-
EARLY BIRD 995.-

LÆS MERE

Tema-Dage

Sted: København & Jylland

Varighed: 1 dag

Pris:  770,-
EARLY BIRD 590,-

LÆS MERE
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.