Sommer Retreat på Sjælland

Den 21. - 24. September 2018 - Åben for alle kvinder

Healing ့ Opdagelse ့ Udvikling ့ Forbindelse

Hel dig selv fra gamle mønstre og skab en ny vision for dig selv. I en gruppe fyldt med kærlighed og rummelighed

BOOK DIN PLADS NU

Selv(K)ærligheds Retreat

På Retreatet vil vi i kontakt med den kærligste version af os selv. Hende der længes efter at springe ud i fuld blomst.  Udforske hvad der holder os tilbage og give slip på det gamle uhentsigstmæssige der holder os tilbage.

Alt dette, med støtten af en gruppe af dejlige og ligesindede kvinder. Der er taget hånd om alt, så du ikke skal tænke på andet end at møde op.

Vores 4 dage sammen

  • Vi er opmærksomme  på hvem vi virkelig er og hvad i os der har brug for mere plads og lys. Vi finder frem til kerneelementer i vores Selvkærlige jeg. 
  • Vi udforsker hvordan vi tager det fulde ansvar for livet, så vi kan bevæge os videre uden at føle skam, bebrejdelse eller skyldfølelse.
  • Vi skaber en nye livssti, der giver lov til at leve forbundet med vores værdier, drømme og håb. Og vender ensomhed til sammenhørighed.
  • Vi forbinder os til naturen og til vort sande jeg, tillader os at leve et liv fyldt med taknemmelighed, påskønnelse, værdighed og ikke mindst Selvkærlighed.
     

Dette er en unik mulighed for at arbejde direkte med Helene Philipsen og for at møde en gruppe skønne kvinder i smukke, helende omgivelser.

Varighed: 4 dage - 3 nætter

OBS: Mulighed for del-betaling 3 x 1.400,-
Pris: 4.200,- pr. deltager alt inkl.

Sted: Læs mere om "Seeds of Life" nederst på siden

VILD MED BILLEDER?

>> HENT BROCHUREN HER <<

Hent din Retreat brochure her så du kan sidde og læse om indhold og se billeder... Og måske endda begynde at glæde dig ♥

JA TAK - SEND DEN TIL MIG

Stedet hvor vi bor så skønt

SEEDS OF LIFE er beliggende i Dronningemølle 500 meter fra Havet og omgivet af masser af skøn natur. Her kan man være sig selv.

Seeds of life er oprindeligt et af de gamle sommerhuse på en stor naturgrund som igennem tiden er blevet bygget om til et øko retreat sted med masser af plads, store terasser, anekser og bålpladser som omkranser hovedhuset og det nybyggede tempel som rummer op til 13 personer til yoga, ceremonier og andre lignende aktiviteter. Seeds of life er luksus for sjælen og prøver ikke at være et moderne kursuscenter. Det er et autentisk helle hvor stilheden, langsomheden og sjælen kan folde sig ud og man kan give slip og nyde at være sig selv i et nærende fællesskab. Stedet hylder simple living og princippet om; less is more. 

DIN RETREAT GUIDE
Helene Philipsen

Helene arbejder med kvinder over hele verden der ønsker at nære deres krop, sind og sjæl, men som kæmper med at finde den rette vej.

Med en baggrund inden for psykologi samt Recovery coaching, er Helene's særlige ekspertise at skabe Real Self Love. Real + Self + Love.

Hendes kerneområde er at guide og undervise i, hvordan vi heler de dybe gamle overbevisninger der ofte helt ubevidst skaber uønskede emotionelle mønstre.

Hun har dedikeret sit liv til at hjælpe andre, fordi hun ønsker at også DU ved at, det er muligt, at leve et liv med selvtillid og kærlighed i en sund krop.

SNUP DIN PLADS NU
Close

50% Færdig

Du er der næsten...

Udfyld blot felterne her og så kommer din Retreat Brochure flyvende direkte ned i din indbakke om lidt.