OM HELENE

Velkommen til - vi glæder os til at lære dig at kende ♥

Siden her er dedikeret til en masse skønne kvinder der, måske som dig, brænder for at opleve mere frihed, kærlighed og et let afbalanceret forhold til mad, spisning og deres kroppe.

Helene Philipsen er uddannet indenfor psykologi, mentoring, misbrug og spiseforstyrrelser.

Hun er mor og fuldtids stedmor til 3 teenagere og bor og arbejder på indre Østerbro i København.

Missionen om at hjælpe kvinder over hele verden til at leve i følelsesmæssig frihed kommer fra Helene's egen historie som livslang mad- og kærlighedsafhængig.

Helene siger selv:

"Hele mit liv har jeg vidst, at maden spillede en særlig rolle i min historie. 
Den var min trøst og min belønning, min straf og min skam. Det var desserten jeg nynnede til og salaten jeg bandede af.

Maden var min værste fjende og min bedste ven, og først i en alder af 39 år fik jeg knækket den kode, der satte mig fri fra både det mad- og kærlighedsfængsel, jeg efterhånden var fanget i. Jeg var på ægteskab nummer 2 og det var ingen dans på roser.

Jeg har været følelsesmæssig og fysisk slave af min spisning og mit behov for anerkendelse og bekræftelse og har bevæget mig inden for vægttab / vægtøgning på 60 kilo."

Der findes ikke den slankekur, træningsmetode, terapi eller behandling, hun ikke har udsat sin krop og sjæl for. Primært i vægttabets navn, men det kunne lige så godt have handlet om noget helt andet. For overspisere er ikke altid overvægtige! Først da hun gik i regulær misbrugsbehandling, slap mad besættelsen sit tag.

Hvorvidt du kæmper med maden, kærligheden, pengene eller andet - og kan mærke at det har en skidt indflydelse på din hverdag og din livskvalitet – eller du allerede ved at du for eksempel er Overspiser…

Så er HER hjælp til dig! Du er nemlig ikke alene  ♥

Helene rådgiver, støtter og guider mennesker til at opbygge et afbalanceret, naturligt og afslappet forhold til dem selv, mad, vægt og krop – og finde vejen til mere selvkærlighed.

Hun afholder ofte foredrag (live & online), workshops og hendes online forløb på 5 & 12-ugers åbnes for tilmelding 2-3 gange om året på både dansk og engelsk. Derudover tilbyder Helene individuelle og gruppe udviklingsforløb.

Helene er desuden radiovært og ugentlig klummeskribent på America Out Loud, en stor amerikansk radiostation, hvor hun på showet "Life, Liberty and the Pursuit of Pleasure" taler om alt mellem himmel og jord. Hendes artikler udkommer hver fredag.

 

UDDANNELSESMÆSSIGE BAGGRUND:

Fransk skole, L’Institut de Tourraine, Tours, France.

HF, Statens HF, Frederiksberg, Denmark

Rejsebureauskolen, København, Danmark.

HR management, Niels Brock Akademi Merkonom, København, Danmark.

Online & Social Media Marketing Management, Bigum & Co., København, Danmark.

Psychology, Department of Science, University of Birmingham, England.

CARE, Courses on Addiction & Recovery Treatment, Med-U and Hazelden Betty Ford, USA.

 

PROFESSIONELLE BAGGRUND:

Koordinator, British Athletics Federation, Birmingham, England

Salgs- og Kursuskoordinator, GrafiSoft, København, Danmark.

Design- og Produkt manager, PlastTeam, Nærum, Danmark

Salgsdirektør, Friis & Co., København, Danmark

Ejer, Helene Philipsen, København, Danmark

 

Close

50% Færdig

"Kærligheds Kriger" på vej til dig...

Udfyld felterne... så går nisserne igang, kaffen bliver brygget, hjulene kører og vupti  - der er en Kærligheds Kriger på vej lige direkte ned i din indbakke! ♥