JAGTEN PÅ LYKKEN

Hør 23 spændende kvinder fortælle ærligt om sårbarhed, succes og frygten for aldrig at finde Lykken.

Video samtale serie med nogle af Danmarks mest inspirerende og dygtige kvinder, leveret direkte til dig - med fuld og ubegrænset adgang!

Af Marie-Louise Bregendahl & Helene Philipsen

KØB ADGANG NU

MØD VORES 23 SPEAKERE

Vi er intet mindre end vildt begejstrede for at kunne præsentere så vildt et line-up af dejlige damer !!

Anna Bogdanova

Anna er stifter af sundhedsvirksomhed De Uimodståelige, som beskæftiger 31 medarbejdere. Hun er mediernes foretrukne ekspert i emnerne styrketræning, ommøblering, stress, smerter, stofskifte/forbrænding. Derudover er hun personlig træner, coach, underviser og forfatter til bestsellerne “Skyhøj forbrænding” og “Veldrejet”. 

Ninka-Bernadette Mauritson

Ninka lever sammen med sine to børn og sin soulmate i hhv. England og på Ibiza. Sammen driver de et online hjerneudviklingsprogram, KidswithZing, for børn, der kæmper med læsning, skrivning og koncentration. Hun er forfatter til bestselleren Kernesund Familie og driver nu et af Skandinaviens største og mest succesrige Sundheds - og Detox universer for kvinder på nettet. 

Kirk Rønler

Kirk en en stolt iværksætter og en stolt kvinde. Hun er på en mission om at hjælpe flere kvinder med at slutte fred med deres krop, komme ned i den og skabe kontakt. Det lyder så fortærsket og lidt som en kliché, men ikke desto mindre er det noget der vækker genkendelse hos de kvinder hun arbejder med. At vi har tendens til at blive oppe i hovedet og ikke rigtig mærke eller nyde den krop vi har.

Katrine Axholm

Katrine lærer hver dag par at forstå sig selv og hinanden. Vil du være klogere på dig, din historie og på hvilken måde den påvirker dig? Vil du forstå at friheden og lykken ligger i at tage ansvaret for dit eget liv, så lyt med, når Katrine deler ud af sin viden om parforhold og kærlighed. Du bliver garanteret beriget med nye indsigter i dig.

Marie-Louise Bregendahl

Er mest af alt en kvinde, der elsker at se ind i øjnene, på et menneske der lyser op i et aha øjeblik. At se mennesker gå nye veje i livet, de ikke troede var muligt dagen før, det er noget af det mest meningsfulde der findes. Laver udviklingsforløb for singlekvinder, der ønsker at finde sig selv (igen), inden de går ind i et nyt forhold.

Gitte Winter Graugaard

Gitte er på en hjertevarm mission om at hjælpe Danmarks unger til bedre trivsel. At det eventyr nu også er internationalt er endnu en drøm, der går i opfyldelse. “Børnemeditationerne I mit hjerte” sælger nu i 20 lande på tre sprog og lærer tusindvis af børn at sove.

Helene Philipsen

Helene brænder for at udbrede kendskabet til Overspisning og dets underliggende årsager - og for at hjælpe enhver der kæmper med skammen og de følelsesmæssige og fysiske konsekvenser den bærer med sig. Helene er én af Danmarks eneste eksperter i Overspisning og medafhængighed. Hun rådgiver, støtter og guider kvinder over hele verden i magiske gruppeforløb, 1-til-1 behandling og på workshops.

Karina von d'Ahé

Karina´s primære fokus er i skønhedsbranchen, her brænder hun for at inspirere kvinder i alle aldre og former til at være sig selv uden at ligge under for diverse idealer i en ungdomsfikseret tid. Karina von d’Ahé har baggrund i mode og skønhedsbranchen, først som model, så model og fotografbooker og sidenhen PR & Marketing Director i diverse internationale virksomheder.

Tina Dombernowsky

Tina er ekspert i den nye banebrydende form for terapeutisk anvendelse af yoga “Yogaterapi". Hun er sygeplejerske,
mindfulness based stress reduction træner, workshop facilitator og medvirkende i national og international forskning og undervisning.

Efter fire år i Los Angeles, er Tina vendt hjem til Danmark, hvor hun uddanner og tilrettelægger individuelle forløb med fokus på Mental Sundhed.

Sara Torvallbach

Sara er stifter af No Stress Akademiet, My Body is My Boss og Let’s Build Your Business. Hun er en kvinde, der kender til at halse efter alt det vi gerne skulle, kunne, burde og ville. For tilsidst at banke hovedet imod muren. Sara arbejder med stress, kost, fysisk og mental træning, coaching, spiritualitet og holistiske livskurser.

Lucy Vittrup

Lucy er udover ekspert i "Den Nye Seksualitet – I en teknologisk tid", debattør, foredragsholder, forfatter og klummeskribent på Ekstra Bladet, hvor hun har sit eget sex positive univers. Hun driver Erogy Life Academy, hvor mennesker lærer at bruge deres seksualitet som livskraft i alle livets forhold.

Mette Carendi

Mette arbejder med følelsesmæssig tilknytning det meste af hendes liv, hvor hun i de første mange år arbejdede med at forstå og tage sig af hendes egne indre smertefulde følelsestilstande, der primært havde rod i en hård start i livet.

Daisy Løvendahl

Daisy tror på at du skal sige ja til både kærligheden, familien og karrieren, fordi det giver mening og glæde i livet. Som ekspert i parforhold og familieliv, guider Daisy dig til hvordan du mestre det hele i livet - og samtidig har plads til at udfolde dig selv og gøre en forskel for andre.

Eliane Rose

Eliane har selv været helt dernede at ligge, hvor de fleste ville være knækket og derfra vendt sit liv 180 grader til en hverdag med stor frihed; tidsmæssigt og økonomisk. Nu lever og ånder Eliane for at undervise og vejleder såvel private som selvstændige.

Louise Schønnemann

Louises tilgang til selvindsigt går gennem skyggearbejdets dybe forståelse af, at vi som udgangspunkt er hele i vores kerne, men har skabt splittelser i vores sind for at beskytte os. Og at denne splittelse er en del af ‘rejsen her på jorden’.

Anja Steensig

Anja valgte efter en lang karriere som vært op tv og radio, at følge sit hjerte og kaste sig ud i en ny tilværelse. Idag er hun mentor for mennesker der drømmer om at leve fra hjertet. Hendes historie og lykke, er en historie om depression, angst og stress, og om alt det smukke der gemmer sig inde bag panseret når vi lader det falde.

Pernille W. Lauritsen

Pernille W. Lauritsen er hjertekriger, forfatter, radiovært og coach med speciale i frygt. I 2005 forlod hun en komet-karriere som chefredaktør for at stifte Mindjuice Academy og senere UngeAkademiet. Her har hun siden undervist alt fra tweens til topledere i at bruge deres frygt og længsler som en drivkraft og leve livet ud fra kærlig visdom fremfor frygt.

Nina Q.

Nina arbejder med bæredygtig hverdagssundhed - hvilket i bund og grund betyder at være ressource opbyggende i forhold til både sin krop og sit sind. Dette foregår gennem bevægelse, styrketræning, afspænding og kropsligt nærvær.

Christina Bendix

Christinas mission er at hjælpe kvinder til hoppe ud af det perfekte hamsterhjul, og hun gør op imod perfektionismens ødelæggende "alt eller intet" tilgang til livet. Christina mener, at den evige jagt på det perfekte glansbillede, ofte er den største forhindring for for at få et lykkeligt liv.

Carolina Björk

Carolina brænder for at være med til at skabe en verden, hvor vi lever det liv, vi kan mærke er rigtigt for os. Hun arbejder som mentor og coach for kvinder og mænd, der ønsker at skabe en forretning i overensstemmelse med deres kerne. Carolina tror på, at vi kan få i både pose og sæk, og at vi ikke skal lade os nøjes.

Lykke Bak

Lykke har specialiseret sig i, at hjælpe kvinder med at finde ro fra deres indre negative dialog. Og i stedet slappe af i deres beslutninger, tage deres egne behov seriøst og giv dem selv omsorg. Hvilket giver i et sundt selvværd og en oplevelse af en større livskvalitet og ligevægt i deres relationer.

Chalotte Seeger

Charlotte giver redskaberne til, hvordan man som familie kan samles omkring maden og måltiderne uden kampe, men derimod med bunker af nærvær og kærlighed. Charlotte og hendes familie har nemlig selv været nødt til at stoppe op og mærke efter, for at finde den rigtige måde for netop dem.

Louise Fredbo-Nielsen

Louise Fredbo-Nielsen er fremtidsforsker og foredragsholder. Med hendes faglige baggrund indenfor entreprenørskab og fremtidsforskning er hun også en eftertragtet virksomhedskonsulent og moderator. Louise har lige lagt sidste hånd på en bog om investering til kvinder for hendes hjerte banker især for at inspirere og hjælpe kvinder med at tage styring på deres økonomi og skabe fremtiden. 

Close

50% Færdig

Du skal bare lige...

Udfylde felterne her for at være en del af "Jagten på Lykken" og se 23 inspirerende samtaler med nogle af Danmarks mest spændende kvinder.