♥ FOREDRAG

Lær at give slip på dit Hjertes Bagage.

Foredrag med Marie-Louise Bregendahl og Helene Philipsen.

Kender du følelsen af at køre i ring når det kommer til dine relationer og dit kærlighedsliv?

Den der følelse af at nærmest lige meget hvad du gør, så ender du i de samme mønstre med familie, venner og kærester - som ikke matcher dine inderste ønsker… IGEN!

Er svaret JA, så er der stor chance for at du hænger fast i gamle, og total outdatede kærlighedsmønstre, som du trænger til at give slip på.

Og det kan du...


* At du er rigtig god til at opfylde andres behov - men har svært ved at opfylde din egne.

* At ønske du bare kunne finde den helt rigtige ven, partner eller kæreste, så du ikke mere behøvede at løbe fra den ene til den anden og lede efter rigtig kærlighed og loyalitet.

* At du er rigtig god til at være der for andre - men hvem er der for dig?

* At det er svært at "sige fra" eller stå ved dine grænser og meninger men samtidig frygte at blive forladt eller afvist hvis du gør det.

* At føle at lige meget hvem du har en kærlighedsrelation til, så er det som om at det bare er en ny udgave af ham/hende du var sammen med sidst?

* At se og forstå hvordan den programmering vi alle har med os her i livet - har afholdt dig fra at leve det liv du både trænger til og drømmer om.

* Hvordan du med enkle værktøjer kan tage din kærlighedskraft tilbage ♥

* At få langt mere lethed, glæde og frihed i dine valg af relationer - og resultaterne af dem.

I dette foredrag får du en smagsprøve på hvordan vores kærlighedsmønstre opstår og hvad det helt konkret giver dig af nye muligheder, når du vælger at give slip på dem...

(og hvordan du gør det).

Vi glæder os til at åbne nogle nye hjerte døre sammen - og lade de tunge kufferter stå!

Dato: 28. Februar 2018
Sted: Light Works. Willemoesgade 51  2100 Kbh Ø
Varighed: 19:30 - 21:30
Pris: 275,- inkl. moms

 

Dine Undervisere:

Marie-Louise er ekspert i kærlighedsmønstre og indehaver af RecreateYou og Helene har specialiseret i arbejdet med følelsesmæssig frihed og medafhængighed.

 

Close

50% Færdig

"Kærligheds Kriger" på vej til dig...

Udfyld felterne... så går nisserne igang, kaffen bliver brygget, hjulene kører og vupti  - der er en Kærligheds Kriger på vej lige direkte ned i din indbakke! ♥